De vele toepassingen van tarwekiemolie

De vele toepassingen van tarwekiemolie

Toepassingen tarwekiemolie

Tarwekiemolie is een uniek product en heeft veel toepassingen.  Hier een overzicht waarvoor je tarwekiemolie allemaal voor kunt gebruiken.

 

  1. In zonnebrandcrème als bescherming tegen de zon is tarwekiemolie perfect    In een gezichtsmasker tegen rimpels en als voedend element

 

  1. In crèmes en lotions voor de droge huid wordt tarwekiemolie ook veel gebruikt
  •        3. Als olie voor overbelaste spieren te laten ontspannen is tarwekiemolie ook prettig
  •        4. Pure olie in salades of op brood als optimalisatie voor de spijsvertering, koudgeperste tarwekiemolie is het lekkerst en het meest puur. Biologische tarwekiemolie is nog beter.
  •        5. Voeg tarwekiemolie toe aan guacamole of hummus tegen constipatie
  •       6.  In lippenbalsem tegen de zon en als voedende balsem
  •      7.   Een paar druppels door de shampoo voor heerlijk zacht, glanzend en gezond haar, shampoo van tarwekiemolie is zacht en maakt je haar heerlijk schoon

 De grootste voordelen van tarwekiemolie

Nee we zijn er nog niet. Behalve bovenstaande redenen en toepassingen van tarwekiemolie zijn er nog een aantal redenen en voordelen van tarwekiemolie. Ze liggen voor de hand:

Tarwekiemolie is voordelig
Een grootste voordelen van tarwekiemolie ten opzichte van andere crèmes en lotions is dat het stukken goedkoper is. Zelfs al zou je zelf een aantal druppels door een crème mengen dan ben je nog voordeliger uit dan een dure antirimpelcrème te kopen.

Tarwekiemolie is volledig natuurlijk
Tarwekiemolie is een volledig natuurlijk product zonder chemische toevoegingen nog bewerkingen. Het kent daarom geen bijwerkingen en allergische reacties.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *